Mobillån

MobillånMobillån Sverige erbjuder mikrolån, smslån och snabblån för människor i behov vid oförutsedda utgifter. Hittills har 100 000 svenskar ansökt om mobillån! Mobillån erbjuder mikrolån vilket är snabblån som går att ansöka om på två olika belopp 2000 eller 3000 kr. Ansökning om lån kan göras på två olika sätt, antingen via mobil eller på vår hemsida. Kundtjänst behandlar inkommen låneansökan omedelbart. Om kundtjänst har stängt för tillfället kommer ansökan att behandlas dagen därpå, detta gäller även på helger. Vi gör en sedvanlig kreditprövning där vi tittar på ett antal olika faktorer innan vi godkänner ett lån.

Tanken med Mobillån är att leverera små snabblån för människor i behov vid oförutsedda utgifter. Tjänsten erbjuder en möjlighet att bejaka ett tillfälle som bara inte får missas. Idag finns det ett stort behov av att snabbt kunna ta ett lån när behovet är som störst. Mobillån Sverige AB skall vara den största aktören inom vår bransch i Norden. Genom att erbjuda en hög service och tillgänglighet skall våra kunder känna att vi är det självklara valet för snabblån.

Ansök här! >> Länk till Mobillån

Kostnader för smålån / smslån / mikrolån

Lånetid (min):Lånebelopp:Kostnad:Avgift:Totalt:

Kostnader och ränta för privatlån / blancolån / Internetlån

Lånetid:Lånebelopp:Kostnad (ca):Avgift:Ränta (från):

Vilkor hos Mobillån:

18 år eller äldre, deklarerad årsinkomst över 50 000 kr, folkbokförd i Sverige, Svensk medborgare, Inga betalningsanmärkningar. Räntan för alla deras lån är avdragsgill och den kommer att finnas med förtryckt i din deklaration.

Kontaktuppgifter:

Adress, telefon, email/e-post och öppettider >> Läs på deras hemsida

Omdöme, info och recensioner om Mobillån på nätet och online från bloggar, flashback, forum och facebook, hitta kampanjer mm:

Söker efter sajter…

Låna hos Mobillån med betalningsanmärkning:

Information om lån med btealningsamärkning finns på deras hemsida.

Mobillån utan sms, uc och kreditupplysning:

Att låna utan kreditupplysning hos Mobillån är inte möjligt. Mobillån erbjuder inte lån där det inte krävs en kreditkontroll. Men utan sms går bra. Mobillån erbjuder utlåning via Internet. Du kan enkelt ta ditt lån hos Mobillån via ett formulär online. Du behöver inte skicka ett sms eller använda mobiltelefonen.

Här kan du ansöka! >> Länk till Mobillån