Smslånaren

SMSLånarenSMSLånaren är en ny aktör på svenska marknanden. SMSLånaren erbjuder dig ett enkelt och snabbt lån för att kunna avhjälpa vid tillfällig brist på pengar. Som ny kund hos dem kan du låna 1000 kr första gången, 2000 kr andra gången och 3000 kr tredje gången, dock förutsatt att man skött betalningarna av sina tidigare mobillån.

SMSLånaren kan endast bevilja smslån och mikrolån till myndiga personer som har en fast adress, är folkbokförda i Sverige och har en ordnad ekonomi. För att kontrollera att du har en ordnad ekonomi hämtas en kreditprövning vid ansökan. Utifrån de uppgifter som de får i kreditprövningen görs för varje kund en individuell bedömning. SMSLånaren förbehåller sig rätten att avslå en låneansökan utan att behöva ange orsak till dig som sökande. Mikrolån och smslån kan endast beviljas till dig som ansöker med ett publikt (= icke-hemligt), personligt registrerat mobiltelefonnummer.

Snygg och enkel hemsida där allt klart framgår när det gäller vilkor och vilka uppgifter som de behöver för att godkänna nya lån.

Ansök här! >> Länk till SMSLånaren

Kostnader för smålån / smslån / mikrolån

Lånetid (min):Lånebelopp:Kostnad:Avgift:Totalt:

Kostnader och ränta för privatlån / blancolån / Internetlån

Lånetid:Lånebelopp:Kostnad (ca):Avgift:Ränta (från):

Vilkor hos SMSLånaren:

För att bli beviljad ett smslån hos Smslånaren behöver du vara myndig, bo på en fast adress, vara folkbokförd i Sverige och ha en ordnad ekonomi.

Kontaktuppgifter:

Adress, telefon, email/e-post och öppettider >> Läs på deras hemsida

Omdöme, info och recensioner om SMSLånaren på nätet och online från bloggar, flashback, forum och facebook, hitta kampanjer mm:

Söker efter sajter…

Låna hos SMSLånaren med betalningsanmärkning:

Information om lån med btealningsamärkning finns på deras hemsida.

SMSLånaren utan sms, uc och kreditupplysning:

Att låna utan kreditupplysning hos SMSLånaren är inte möjligt. SMSLånaren erbjuder inte lån där det inte krävs en kreditkontroll. Men utan sms går bra. SMSLånaren erbjuder utlåning via Internet. Du kan enkelt ta ditt lån hos SMSLånaren via ett formulär online. Du behöver inte skicka ett sms eller använda mobiltelefonen.

Här kan du ansöka! >> Länk till SMSLånaren