Om oss & Om smålån

Applicator.se jämför olika typer av små lån som även kallas mikrolån. Små lån är när man lånar mindre summor upp till 15 000 kr. Ofta betalat man ingen ränta utan lånet betalas via en avgift. Lånen skall återbetalas inom 90 dagar vilket innebär att det är ganska korta lånetider. Hos oss kan du läsa om dessa typer av lån och läsa om vad som krävs av dig och vilka villkor och avgifter som de olika bankerna har. Vi listar alla bra lån från trygga och säkra företag. Här hittar du all information som behövs innan man bestämmer sig för var man vill låna pengarna. Vi skriver om alla fördelar och nackdelar med olika typer av mikrolån och vad man ska tänka på innan man ansöker om lånet.

Bra sidor med konsumentinformation om mindre lån

Finansinspektionen – Finansinspektionen är en statlig myndighet som ansvarar för tillsynen på de finansiella marknaderna i Sverige.

Hallå konsument, är en rikstäckande upplysningstjänst som samordnas av Konsumentverket. Hit kan du vända dig med frågor om köp av varor och tjänster, villkor i avtal, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med.

Allmänna reklamationsnämnden (ARN) är en statlig myndighet som prövar många typer av konsumenttvister men inte alla. Anmälan måste vara skriftlig och kan bara göras av en konsument.

Konsumentverket, informerar om myndigheten och deras arbete, konsumentvägledning och anmälningar till dem.

Konsument Europa är en fristående enhet inom Konsumentverket som ingår i European Consumer Centres Network och som delfinansieras av EU-kommissionen.

wapoh.se – Här kan du jämföra snabblån och sms lån via deras prisjämförelse. Hitta snabbt och enkelt det bästa lånet på marknaden.

Kreditjakt.nu – Jämför olika typer av lån till privat personer. Privatlån utan krav på säkerhet och där pengarna kan användas till vad man vill.

Applicator.se – Hitta snabbt och enkelt det bästa lånet på marknaden och online.

Capiva.se – Går igenom de olika bolagen som jobbar i branschen och tipsar om var man kan hitta lån till bra villkor och bra ränta.

Ung konsument – Ung Konsument är en webbplats som handlar om pengar, shopping och att handla smart. Här berättar ungdomar om sina erfarenheter av att vara konsument i olika situationer.

keyframe.se – Här kan du direkt jämföra mobillån, mikrolån, Internetlån, sms lån, minilån, weblån och/eller snabblån direkt på Internet och online via deras prisjämförelse.

scarena.se – Jämför olika typer av lån som sms-lån, mikrolån och mobillån direkt online.

Ung konsument – Ckecklista – Konsumentvägledare delar med sig av sina bästa råd och tips till dig som ung konsument.

xefyr.se – Här kan du jämföra och hitta bra och billiga Internetlån och snabblån. Låna snabbt och direkt på Internet.

finansieringsguiden.se – Olika typer av lån för olika typer av önskemål. Vi listar alternativen, räntor och villkor. Finansieringsguiden hjälper att dig att hitta rätt lösning och rätt lån.

Hallå konsument – Bra att veta innan du tar ett lån – Om du har ett behov av att låna pengar är det viktigt att läsa på vilken typ av lån som passar dig. Prata med flera banker, jämför villkoren och kostnaderna för olika lån.

induction.se – Hos dem hittar du information om ränta och villkor och hur mycket det kostar att låna. De listar bara bolag som har tillstånd och är trygga och bra betyg från tidigare låntagare.

minikredit.se – Hitta nya bra mini-lån med betalningsanmärkning via sms eller Internet. Minilån utan uc och med betalningsanmärkning.

Hallå konsument – Så fungerar lån – Att låna pengar betyder att du ingår ett avtal med till exempel en bank. Avtalet går ut på att du lånar en summa pengar av banken och betalar tillbaka lånet med ränta.

snabblåna.se – Få tips var du hittar bästa priset och villkoren på smslån och snabblån och större lån på upp till 500.000 kr. De går igenom vad som gäller när du vill låna mindre summor online via banker.

internetlån.nu – Här kan du jämföra företag som lånar ut pengar via ansökan på nätet. Vi listar alla Internetlån, weblån, onlinelån och privatlån direkt online. Hitta nya bra internetlån med ansökan på skärmen direkt på Internet.

Konsument Europa – Banktjänster – Det finns flera regelverk som skyddar dig som konsument inom det finansiella området. Ofta har du samma rättigheter i alla EU-länder som du har i Sverige.

mobillåna.se – Hitta nya bra mobillån med betalningsanmärkning via sms eller Internet. Allt om mobillån, internetlån, snabblån och sms-lån direkt online.

sms-låna.nu – Banker som är trygga och säkra samt godkända av finansinspektionen. Att låna via sms är enklare med deras jämförelse.

Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå – Gemensam webbplats för Konsumenternas Bank- och finansbyrå och Konsumenternas Försäkringsbyrå. Webbplatsen vänder sig i första hand till dig som är konsument.

weblåna.se – Här kan du jämföra weblån, internetlån, mikrolån, kortidslån, snabblån och privatlån direkt online. Hitta nya bra internetlån med betalningsanmärkning via sms eller Internet.

Konsumenterna – Om konsumtionslån – Det finns många olika lånetyper för privat konsumtion, eller lån utan säkerhet som man brukar kalla lån som inte är bolån. Hos bankerna kan de till exempel kallas privatlån, blancolån, billån eller medlemslån.